Spring 2016 Enrollment

Spring 2017 Schedule

Call us today to sign up!
417.553.7954

Pre K Ballet and Creative Movement/ Tumbling

Monday 5:00 pm Pre K Ballet with Stacey Stotts 30 min $40.00 Studio B
Monday 5:30 pm Pre K Tumbling with Stacey Stotts 30 min $40.00 Studio B
Tuesday 1:00 pm Pre K Ballet & Tap with Heather Briley 45 min $45.00 Studio C
Tuesday 5:00 pm Pre K Ballet with Edna Garcia 30 min $40.00 Studio B
Tuesday 5:30 pm Pre K Tumbling with Edna Garcia 30 min $40.00 Studio B
Thursday 5:30 pm Pre K Ballet with Ashley Farnsworth 30 min $40.00 Studio B

Ballet and Tap Combination Classes

Monday 4:30 pm Ballet/Tap Beginner 1 with Heather Briley 55 min $50.00 Studio C
Monday 5:30 pm Ballet/Tap/Jazz Advanced 1 with Heather Briley 90 min $60.00 Studio C
Monday 6:30 pm Ballet/Tap Beginner 1 with Ashley Farnsworth 55min$50.00 Studio B
Monday 7:30 pm Ballet/Tap/Jazz Advanced 2 with Heather Briley 90 min $60.00 Studio C
Tuesday4:30 pm Ballet/Tap/Jazz Begin 2 with Heather Briley 90 min $60.00 Studio C
Tuesday 6:00 pm Ballet/Tap/Jazz Intermediate 1&2 with Heather Briley 90 min $60.00 Studio C
Tuesday 7:30 pm Ballet/Tap/Jazz Intermediate 3 with Heather Briley 90 min $60.00 Studio C
Thursday 5:00 pm Ballet/Tap Beginner 1 with Edna Garcia 55 min $50.00 Studio A
Thursday 6:00 pm Ballet/Tap/Jazz (Older beginner) with Ashley Farnsworth 55 min $60.00 Studio B

Hip Hop Classes

Monday 4:30 pm Competitive Hip Hop with Ashlie Reed 45 min $45.00 Studio A
Monday 5:30 pm Hip Hop 1 K-2nd Grade with Ashlie Reed 55 min $50.00 Studio A
Monday 6:30 pm Hip Hop 2 3-6th Grade with Ashlie Reed 55 min $50.00 Studio A
Tuesday 6:00 pm Hip Hop 2 3-6th Grade with Ashlie Reed 55 min $50.00 Studio A
Tuesday 7:00 pm Hip Hop 3 7th & Older with Ashlie Reed 90 min $60.00 Studio A

Specialty Classes

Monday 7:00 pm Pointe Class (Advanced 1 & 2) with Heather Briley 30 min $10.00 Studio C
Tuesday 10:00 am Adult Tap Class with Heather Briley 55 min $35.00 Studio C
Tuesday 4:30 pm Tumbling with Ashley Cox 55 min $50.00 Studio A
Tuesday 6:00 pm Acro/Company with Ashley Cox 55 min $50.00 Studio B
Tuesday 7:00 pm Adult Latin Dance with Edna Garcia 45 min $45.00 Studio B
Wed 5:30 pm Musical Theatre 1&2 with Heather Briley & Charity Musick 90 min $60.00 Studio C

Group Voice, Private Voice Lessons and Private Piano Lessons available.

Competitive Team

Monday 4:30-5:15 Company Hip Hop with Ashlie Reed 45 minutes $ 50.00 Studio A
Thursday 6:00 pm Competitive Team level 1 with Edna Garcia 90 min $75.00 Studio A
Thursday 6:00 pm Competitive Team Level 1 with Heather Briley & Ashlie Reed 90 min $75.00 Studio C

Advertisements